PROŠNJA ZA SPONZORSTVO ALI DONATORSTVO

Gimnastično društvo ZELENA JAMA je vodilno društvo na področju ženske športne gimnastike v Sloveniji. Tekmovalke našega društva tvorijo jedro državnih reprezentanc od članskih do pionirskih kategorij. Delujemo tudi v elitni skupini društev, ki v okviru Ministrstva za šolstvo, znanost in šport republike Slovenije izvajajo Program športnih šol nacionalnega pomena. Tekmovalke ADELA ŠAJN, TJAŠA KYSSELEF IN TEJA BELAK se udeležujejo največjih tekmovanj doma in v tujini.V našem društvu smo vzgojili tudi štiri olimpijke: MARIJO TEŽAK (OI Munchen 1972), MOJCO MAVRIČ ( OI Sydney 2000), ADELO ŠAJN (OI Peking 2008) in TEJO BELAK (Rio de Janeiro, 2016). Z uspehi pa rastejo tudi stroški izvajanja programa. Potrebno je vedno več dodatnih treningov, posebnih priprav, angažiranja strokovnjakov s področja medicine, prehrane, specialistov športne gimnastike iz tujine in ostalo. Zato vedno bolj potrebujemo finančno pomoč gospodarstva.

Tekmovalke, ki se udeležujejo vseh velikih tekmovanj doma in v tujini omogočajo našim pokroviteljem uspešno propagandno dejavnost. Na oblačilih, torbah, trenerkah in dresih lahko nosijo propagandne embleme, ki seznanjajo številne ljudi, ki se zbirajo na tekmovanjih doma in v tujini, o vaši organizaciji.

Vabimo vas, da se nam pridružite in nam preko sponzorstva ali donatorstva v različnih spodaj navedenih oblikah pomagate uresničiti naše cilje, ter s tem izkoristite bogate možnosti reklamiranja, ki jih ponuja naša panoga.

Nudimo vam:

SPONZORSTVO ALI DONATORSTVO

ZA POSAMEZNO EKIPO (za eno leto) 2.500 EUR

V sistemu tekmovanj Gimnastične zveze Slovenije tekmujejo pionirske, mladinske in članske ekipe . Po sklenitvi sponzorske pogodbe bomo izvajali reklamne aktivnosti, ki bodo določene s pogodbo (emblem na oblačilih, tiskovna konferenca, nastopi …)

ZA ENO TEKMOVALKO (za eno leto) 1.500 EUR

V sistemu tekmovanj mednarodnih tekmovanj Mednarodne gimnastične organizacije (FIG) in Gimnastične zveze Slovenije. Po sklenitvi sponzorske pogodbe bomo izvajali reklamne aktivnosti, ki bodo določene s pogodbo (emblem na oblačilih, tiskovna konferenca, nastopi, …)

NA ENEM TEKMOVANJU 1.500 EUR

V sistemu tekmovanj Gimnastične zveze Slovenije izberete tekmovanje, na katerem bodo tekmovalke našega kluba nosile vaše reklamne embleme. Po sklenitvi sponzorske pogodbe bomo izvajali reklamne aktivnosti, ki bodo določene s pogodbo.

GENERALNO SPONZORSTVO (za eno leto) 10.000 – 25.000 EUR

Ime vaše organizacije se priključi imenu našega društva. Tekmovalke nosijo na svojih športnih oblačilih emblem vaše organizacije.Podpis sponzorske pogodbe se izvede na tiskovni konferenci. S posebnimi medsebojnimi dogovori društvo pripravi posebne nastope v reklamne namene vaše organizacije.

 

Finančna sredstva so nujno potrebna, da cilj tudi dosežemo. Naš strokovni kader potrebuje strokovnjake, in sicer: psiholog, zdravnik za medicino športa, fizioterapevt, maser, kondicijski trener, strokovnjak za prehrano (nutricist).

POJAVNOST V MEDIJIH –  dosežkov in uspehov Gimnastičnega društva Zelena jama poskrbijo:

  • klasični mediji: STA, DELO, DNEVNIK, MMC, SPORTAL, RTV SLO, EKIPA, 24ur, VAL 202, RADIO 1 in drugi.
  • Novinarji Jure Jeromen, Igor Kavčič, Gregor Videtič in drugi
  • Družbena omrežja:

FACEBOOK @gdzelenajama

instagram gdzelenajama

MojaObčina,

Rekreacija.si;

  • Lokalni klasični mediji: Zeleni glas, Moj Magazin, Glasilo Ljubljana.

Vsaka finančna podpora je dobrodošla. Saj vsa finančna sredstva namenimo mladim, da se uresničijo in dosežejo svoj potencial ter podpremo strokovni kader v njihovem uspešnem delovanju.

Bodite tudi vi del našega uspeha! 

 

DONACIJA OD DOHODNINE

 

GD Zelena jama ima status Društva v javnem interesu, s čimer se uvršča na seznam upravičencev, katerim je mogoče nameniti del dohodnine za donacije.

Na vas se torej obračamo s prošnjo, da donirate našemu društvu. Izpolniti je treba le obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije in ga posredovati Davčnemu uradu Ljubljana, Davčna ulica 1, p.p. 107, 1001 Ljubljana, ali podati zahtevo preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si. Pod upravičenca zapišete GD Zelena jama, davčna številka SI 52431169 in odstotek, ki ste ga pripravljeni donirati (največ 0,5%).

Izpolnjen obrazec nam lahko predate tudi na društvu in ga bomo sami posredovali naprej na davčno upravo.

Z donacijo boste pripomogli k stalnim cenam vadbe v rekreativnih programih športne gimnastike in k razvoje tekmovalne športne gimnastike.

Takšna donacija vam ne bo povzročila nobenega dodatnega finančnega bremena, ampak gre iz sredstev, ki bi vam jih v vsakem primeru odvedla država. Kot davčni zavezanec lahko upravičencem do danacije namenite od 0,1% do največ 0,5% dohodnine.

Če bi želeli pomagati še na drugačen način in s tem pomagati razvoju vrhunske in rekreativne gimnastike ter kakovostni vadbi vaših otrok, vas prosimo, da nam to sporočite na info@gimzj-drustvo.si ali telefon +386 (0)70 796 207.

Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč.