v Ljubljani smo pretekli vikend, 19. in 20. maja, doživeli pravo GIMNASTIČNO POSLASTICO. Vsi, ki ste si tekmovanja in nastope ogledali, se sigurno pridružujete našemu mnenju.

Priča smo bili 16.  ZELENA JAMA OPEN 2018, kjer ste si lahko ogledali več tekmovanj in nastopov, od članske do najmlajše kategorije.

1. Mednarodno tekmovanje v ženski športni gimnastiki- kategorija mladink
  2. Prvenstveno tekmovanje
  3. Pokal Slovenije za mladinke
  4. Pokal Slovenije za članice

Udeleženci tekmovanja so bili:

Sponzorji in donatorji

1. MESTNA OBČINA LJUBLJANA – oddelek za šport
  2. ČETRTNA SKUPNOST JARŠE
  3. GIMNASTIČNI CENTER LJUBLJANA
  4. BTC
  5. Telekom
  6. Moje karte.si
  7. Foryou
  8. OPTOMOTIVE
  9. JURMAN
  10. PRODUKT tehnični pregledi
  11. INTERSPAR
  12. PACIENT
  13. Halo PINKI
  14. PEKARNA GROSUPLJE
  15. DON DON
  16. SRC
  17. COMA COMMERCE
  18. ESSE
  19. AVTO BENUSSI

Hvala vsem družinam članicam našega društva, ki ste s svojim težki prostovoljnim delom in ustvarjanjem pomagali, da je 16. ZELENA JAMA OPEN 2016 uspešen. Prav tako se zahvaljujemo družinam, ki ste nam lahko tudi finančno pomagali in nas podprli.