ponedeljek, 01. 10. 2018

Bronasta Tjasa nas z medaljami razvaja!
Hvala!💪
“Želim si, da bi skoke naredila boljše kot včeraj, kar pa zadeva rezultata, ciljam na medaljo 😁” nam je pred tekmo zaupala naša zelenojamčanka, ki je na svetovnem pokalu za las zgrešila prvo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala na preskoku.
Več si lahko preberete na naši FB strani @gdzelenajama ali na spodnji povezavi!

Tjaša Kysselef, ena izmed najboljših slovenskih telovadk, se bo ta vikend, točneje v soboto, udeležila svetovnega pokala v športni gimnastiki, kjer bo poizkušala ujeti razliko treh točk, katere jo ločijo od osvojenega 1. mesta v skupnem seštevku svetovnega pokala na paradnem orodju, preskoku.

Tjaša Kysselef je odpotovala v Pariz, na svetovni pokal v športni gimnastiki, z Mitijo Samardžija Pavletič, trenerjem in predsednikom GD Zelena jama.

Veseli smo, da verjame vase, saj je zelo samozavestno in odločno sporočila:
“Prvi dan, prvi trening, uspešno narejen, počutim se dobro. Jutri sledi uradni trening, pripravljena 🙂 sem na vse in borila se bom do konca za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala na preskoku!” je izjavila naša Tjasa Kysselef, in nadaljuje… “Pričakujem finale – želim si medaljo, sanjam o zlati!”

Tjaši želimo uresničitev zastavljenih ciljev in čim več športne sreče!

GD Zelena jama
www.gimzj-drustvo.si