Svetovno prvenstvo 2019

Dragi prijatelji, ljubitelji gimnastike, lepo pozdravljeni! V petek, 4. 10., so se začele kvalifikacije v ženski športni gimnastiki. Tekmovale so naše najboljše 🇸🇮telovadke Adela Sajn, Tjaša Kysselef in Teja Belak.

Andrej Mavric:”Naš cilj je, da se ena tekmovalka uvrsti na OI in ocenili smo, da najlažja pot vodi prek mnogoboja. za to bo potrebna uvrstitev med tistih najboljših 20 mnogobojk, ki ne bodo potovale v Tokio že z ekipo. Če naša trojica nastopi brez napak, ima največ možnosti Teja,” ocenjuje selektor Mavrič.
Delo #stuttgart2019

Tekmovanje se ni izšlo po načrtih selektorja, ne deklet. Žal, tokrat športna sreča ni bila na strani telovadk.
Iskrena hvala Dunja Lederer za posredovane posnetke.

Naša mednarodna sodnica, udeleženka OI Sydney, Australia, Mojca Mavric je bila tudi del najpomembnejšega dogodka v ženski športni gimnastiki tega leta. Na svetovnem prvenstvu bo delila pravico na preskoku.🔝

Več informaciji si lahko preberete in ogledate posnetke telovadk na orodju na naši FACEBOOK strani @gdzelenajama.

“I’ve failed over an over and over again in my life…That is why I SUCCEED.” (Michael Jordan)