PROGRAM #narediSalto

Živjo 🙂

Spoznaj program #narediSalto, kjer ti bodo prijazni in izkušeni trenerji pokazali kaj vse zmoreš! S trudom in voljo lahko dosežeš vse!

Program #narediSalto za odrasle

Telesno dejaven pa moram biti vsaj 30 minut. Pridi #narediSalto za odrasle. Odloči se zdaj! Telesna vadba je namenjena TEBI! – izboljšanju telesne in psihične pripravljenosti, predvsem pa pri ohranjanju zdravja.

#narediSalto Gimnastika za odrasle

#narediSalto Jogalates

#narediSalto Funkcionalna vadba

Program #narediSalto Gimnastika za deklice in dečke

“Gibalno opismenjevanje seveda nikoli ni samo gibalno. V gibanju so vselej skriti še drugi aduti. S pomočjo gibanja namreč otrok spoznava zakone narave. Spoštovanje pred gravitacijsko silo se zgradi ob neštetih padcih in bolečih delih telesa. Mali fiziki se na gugalnici spoznavajo z navorom in hitro ugotovijo, da je treba podaljšati ali skrajšati ročico, da se lahko dva gugata ritmično, čeprav nista enako težka. Cel kup je takih znanj, ki jih najprej izkusimo z ali na lastnem telesu, potem pa se jih v šoli učimo na abstraktni ravni. Zato velja, da so motorično spretni otroci načeloma tudi intelektualno spretni oziroma imajo vsaj dobre predispozicije za kakovostne kognitivne procese. Gibalno opismenjevanje je tesno povezano tudi s čustvi, telesno samopodobo ter splošno samozavestjo.« (Dr Milan Hosta)

Na podlagi študije PREKOMERNA PREHRANJENOST IN DEBELOST PRI OTROCIH IN MLADOSTNIKIH V SLOVENIJI II (dr. Mojca Gabrijelčič Blenkuš, Monika Robnik, Ljubljana – julij 2016), naraščanje debelosti v otroštvu vzbuja veliko skrb, saj predstavlja veliko teganje za povečanja števila srčno-žilnih obolenj, sladkorne bolezni in rakavih obolenj v prihodnje.

Poleg številnih škodljivih posledic za zdravje ima debelost tudi psihološke in socialne negativne učinke.

#narediSalto Cicibani

#narediSalto Mlajše deklice in dečki

#narediSalto Stareše deklice in dečki

#narediSalto Parkour Free Running