GIMNASTIČNO DRUŠTVO ZELENA JAMA

Select Page

Vabljeni k vpisu v sezono 2017 / 2018!           PRIJAVNICA

 

GIMNASTIKA – tekmovalna in rekreativna gimnastika

#narediSalto – CICIBANI (4-6 let) 
#narediSalto – mlajše deklice in dečki (7-10 let)
#narediSalto – starejše deklice in dečki (11 let in starejši)

Rekreativni program #narediSalto nudi:

AKROBATIKA
Parkour free running
Gimmnastika za odrasle
Gimnastika za breakdance, snowboard in moderne tekmovalne plese

ODBOJKA (unisex – za ženske in moške)
PLES adijo STRES – solo salsa in jazz ples
Športna joga – joga za športnike 
Jogalates (pilates&joga) – za vse

 

VPIS K VADBI, vsak dan:

SPREJEMNA PISARNA DRUŠTVA, od 14.30 – 18. 30 ure!

Več informacij dobiš, če pokličeš 070 796 207 ali 040 592 691 takoj!

Prvi obisk vadbe je BREZPLAČEN.

ŠPORTNA GIMNASTIKA

Cicibani (4-6 let): torek in četrtek, 17.30 – 18.30
Mlajše deklice in dečki (7-10 let), torek in četrtek, 18.30 – 19.30
Starejše deklice in dečki (11 let in starejši), ponedeljek in sreda, 18.30 – 20.00

TESTIRANJE:
Deklice med 5 in 7 let vabimo vsak dan na testiranje za vpis v programe VRHUNSKE (tekmovalne) ŠPORTNE GIMNASTIKE od 1. septembra dalje med 14.30 in 17.30 uro.

AKROBATIKA

sobota, 12.15 – 13.15 za breakdance in snowboard 
ponedeljek – petek, 12.00 – 16.00 za moderne tekmovalne plese – tehnika plesa (individualna ura 60 min)

Akrobatika je namenjena vsem športnikom, ki bi radi v svoje treninge vključili tudi učenje novih akrobatskih prvin, ki so odlična osnova za kontrolo in zavedanje lastnega telesa v prostoru. Vadba poteka pod strokovnim vodstvom vrhunskega trenerja športne gimnastike. Trening akrobatike poteka v veliki dvorani, ki omogoča izvajanje najrazličnejših elementov na veliki in mali prožni ponjavi, akrobatski stezi in air-tracku, ki se končajo v veliki jami s penastimi kockami.
Trening Akrobatika poteka po programu #narediSalto

Gimnastika za odrasle

četrtek, 21.00 – 22.00 in sobota, 19.00 – 20.00

Gimnastika za odrasle je namenjena vsem nad 20 let, ki bi se radi naučili novih akrobatskih prvin, ki so odlična osnova za kontrolo in zavedanje lastnega telesa v prostoru. Vadba poteka pod strokovnim vodstvom vrhunskega trenerja športne gimnastike. Trening gimnastika za odrasle poteka po programu #narediSalto v veliki dvorani, ki omogoča izvajanje najrazličnejših elementov na veliki in mali prožni ponjavi, akrobatski stezi in air-tracku, ki se končajo v veliki jami s penastimi kockami.

ROJSTNI DNEVI

Najboljše PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE v mestu!

Gimnastično društvo Zelena jama ima najboljše zabave za rojstne dneve za otroke, mladino in odrasle. Pokličite in se pozanimajte! smejmose@gimzj-drustvo.si ali 040 592 691!

– ob uri se zberemo v garderobi (1. nad);
– sledijo športne igre v mali telovadnici;
– preselimo se v spodnjo veliko telovadnico z jamo s penicami;
– preselimo se v sobo za praznovanje;
– prigrizki, pijača;
– na koncu še sladko presenečenje.

 
Število otrok na praznovanju: do 20 (+1 ali +2 max)

V ceno je vključeno vse zgoraj našteto in ne boste verjeli SPOMINSKA KNJIGA in FILM!

Podrobnosti pa dobite na številki 040 592 691 ali na smejmose@gimzj-drustvo.si

ODBOJKA

torek, 20.30 – 22.00

Odbojka je ena najbolj priljubljenih rekreativnih iger tako pri nas kot drugod po svetu. Med ekipnimi športi z žogo velja za najmanj agresivno in zelo družabno obliko rekreacije. Vadba je namenjena tako ženski kot moški populaciji, ki jih ta oblika rekreacije veseli in navdušuje. Vadba je sestavljena iz splošnega ogrevanja, nekoliko izpopolnjevanja tehnike posameznih odbojkarskih prvin ter v največji meri same igre.

ODBOJKA SENIORKE

torek, 19.30 – 20.30

Vadba je primerna za dame po 50. letu starosti. Prvi del vadbe je sestavljen iz gimnastičnih vaj, s katerimi se ohranja gibljivost in prožnost telesa ter vaj za moč hrbtnega, trebušnega in nožnega mišičja, s čimer krepimo in ohranjamo stabilno hrbtenico, kolke in kolena. Drugi del vadbe pa je namenjen igri odbojke z mehko žogo, kjer je pomembno predvsem druženje in zabava, ki ne zahteva predhodnega športnega znanja.

PARKOUR FREE RUNNING

četrtek, 19.30 – 21.00, nedelja, 14.30 – 16.00 in 17.00-18.30

»Parkour« (tudi skrajšano PK; ali l’art du déplacement) je telesna disciplina francoskega izvora, v kateri udeleženci tečejo po namišljeni poti in pri tem čim hitreje in čim bolj učinkovito premagujejo ovire. Simulirajo bežanje pred namišljenim nasprotnikom oziroma nevarnostjo. Pri tem uporabljajo različne spretnosti, kot je skakanje in plezanje ali pa bolj akrobatske gibe. Objekti, ki jih izvajalci premagujejo, so iz vsakdanjega življenja, največkrat iz mesta npr.: ograje, garaže, strehe, …
Trening Parkour free running poteka po programu #narediSalto.

SOLO SALSA - ples adijo stres

ponedeljek, 20.00 – 21.00 in torek, 17.30 – 18.30

Ples za vse! Na voljo je SOLO SALSA. Plesno predznanje ni potrebno! Vadba, ki vam bo spremenila življenje. Počutili se boste odlično. Ples, gib je notranja sila, ki vodi in usmerja, daje občutek popolnosti in veselja. Ples pomaga, ko si utrujen, žalosten, vesel in radosten. Prinese trenutek, kjer ni napetosti, trenutek, ki traja.

SPROSTITVENA JOGA

sreda, 9.00 – 10.00 in nedelja, 19.00 – 20.00

Zdrava, gibčna in močna hrbtenica je ključnega pomena za dobro počutje. Vadba je primerna za vse, ki želijo razgibati telo, dušo in um. Na vadbi izvajamo vaje dihanja, vaje za moč in gibčnost telesa. Vadba okrepi mišične sklope, mišice in vezi okoli sklepov, poveča gibčnost sklepov in hrbtenice. Krepi telo v celoti in izboljša počutje.

ŠPORTNA JOGA

torek, 16.30 – 17.30 in sreda, 19.00 – 20.00

Joga je za ljudi, ki se s športom ukvarjajo že dalj časa. Primerna je za aktivne, rekreativne ali profesionalne športnike, ki želijo pridobiti koncentracijo, umirjenost, gibčnost in ravnotežje. Športna joga temelji na dinamični menjavi položajev (asan). Vse, ki si želite zahtevne vadbe, ste vabljeni na energično, dinamično, na vadbo, nakateri se boste utrudili, ampak dobro počutili. Športna vadba je vadba, kjer boste telo začutili v celoti. Vplivala bo na um, ki bo močnejši, bolj miren, predvsem boste mislili bolj jasno.

JOGALATES (pilates & joga)

četrtek, 18.30 – 19.30

Je joga za vsakogar, ki si želi boljšega počutja in zdravja. Za vsakogar, ki želi umiriti misli, premagovati vsakodnevne težave in se izogniti stresnim vplivom na telo.Vadba je primerna za ljudi vseh starosti in za začetek ne potrebujete nobenega predznanja ali posebne razgibanosti, le dobro voljo in željo, da naredite nekaj dobrega zase.