Parkour

Parkour

Parkour je eden izmed najbolj svobodnih športov, ki je usmerjen v gibanje in efektivnost telesa. Združuje predvsem akrobatiko, premagovanje ovir ter plezanje. V principu lahko parkour treniramo povsod (po mestih, parkih, v naravi), se je pa veliko lažje naučiti v varnem okolju telovadnice.

Stimulira celoten razvoj telesa

Odlično izhodišče za katerokoli nadaljnjo aktivnost

Treninge je možno izvajati kjerkoli

Zabavno učenje gibanja

Skupine

Začetna skupina

torek,
19.00 – 20.30

Nadaljevalna skupina

četrtek,
19.00 – 20.30

Pogoj za priključitev k nadaljevalni skupini

Vadeči se lahko priključi k nadaljevalni skupini, ko osvoji določene osnove oz. po dogovoru s trenerjem.

Parkour trener

Trener Sebastjan.

Sebastjan Zupanc

Že od malega sem bil zelo poskočne narave, moral sem preplezati vsako drevo, skakati čez ovire, se loviti in podobno. Ko sem spoznal parkour, sem takoj vedel, da je to to. Tako zabavno mi je bilo, da sem v povprečju treniral 4 ure na dan, 5 dni v tednu brez, da bi se zavedal koliko časa je minilo. Poleg motoričnih sposobnosti, me je parkour naučil veliko konceptov kot so, kako se spopadati z izzivi, strahovi in odločnostjo. Te izkušnje mi je v veselje deliti novim generacijam, vedno me razveseli, ko vidim napredke in ko nekdo premaga svoj strah. Moje osebno mnenje je, da je parkour zakon! Če mi ne verjameš, pridi in ga preizkusi 😁.

Brezplačen prvi obisk

Niste prepričani ali je dejavnost primerna za vas ali vašega otroka? Mnenja smo, da naj izkušnja govori sama zase. Prvi obisk pri nas je vedno brezplačen.